22/03/2017

Ons containerdorp is zo goed als klaar(zie foto’s).

Helemaal onderaan deze pagina vind je de pure nostalgie van binnenkort : ons Oud Chalet

04/03/2017 en 19/03/2017

Zoals jullie ondertussen al weten zal de firma IBO de bouw van het chalet voor hun rekening nemen. Alle voorbereidende werken zijn voor ons. Wij moeten het chalet afbraak klaar maken zodat de asbestfirma (ASC uit Mechelen) op maandag 27/3 aan de ontmanteling zal beginnen.

De Infra-ploeg zijn volop bezig met water en electric en dergelijke, dus die laten we gerust; wij gaan starten met het leeghalen van het chalet / het materiaalkot enz…

Daarom hebben we op jullie beroep gedaan op zaterdag 4/3 en 18/3 vanaf 9u30.

Onderaan zien we daar enkele foto’s van.

 

14/11/2016:

Ons nieuwbouwverhaal is terug volop op kruissnelheid. Op maandag 14.11 werd het nieuwe aanbestedingsdossier gepubliceerd. We wachten nu de inschrijvingen van de aannemers af. We hopen alleszins begin januari enkele cruciale data te kunnen prijsgeven naar effectieve afbraak (maart) en opstart van de bouw (april). Uiteraard zullen we een gepast feestje “bouwen” als afscheid van onze huidige accommodatie. Zij die mee de handen uit de mouwen wensen te steken om onze noodaccomodatie vorm te geven kunnen zeker met Gunther, Kurt of mij contact opnemen. Vele handen maken het werk lichter.

12/12/2016:

Vanaf maandag 12/12/2016 starten de voorbereidingswerken voor onze nieuwbouw.De parking achter het A-veld (vanaf inkompaviljoen tot aan de zijkant van het veld) wordt genivelleerd zodat het mogelijk wordt om onze kleedkamer- en sanitaire containers te zetten.Daarom vragen we jullie om tot na het einde van onze nieuwbouw niet meer te parkeren om deze parking.

20/12/2016:

Deze week zijn de nivelleringswerken van de parking achter het A-veld gestart (zie ook bericht op de site ivm parkeerverbod), want op 20 december worden de containers voor het tijdelijk Zennester-dorp geleverd. De verdere inrichting van dit dorp zal door de Infra-ploeg gebeuren in de maanden januari en februari zodat tijdens het weekend van 4 en 5 maart (laatste weekend Krokusvakantie) het chalet kan worden leeggemaakt. Lukt dit niet tijdens dat weekend, dan schuiven we gewoon een weekend op (11 en 12 maart).

Tijdens de laatste week van maart (27 – 31 maart) gebeurt dan de volledige ontmanteling van het chalet zodat begin april kan gestart worden met de bouw van het nieuwe chalet.