Zennester Hombeek Nieuwsbrief van 08/11/2021 : Update Corona-regels !!

In Uncategorized by Kris Spitael

Beste vrienden van Zennester,

Onze overheid wil terecht de vierde golf onder controle houden en daarom moeten we ons weer houden aan extra maatregelen. We vragen jullie met aandrang deze te respecteren, want dan kunnen we allicht blijven voetballen.

Covid19 – maatregelen

Sinds 4 november 2021 mag je vanaf 16 jaar zonder Covid Safe Ticket (CST) NIET in de kantine komen. Je mag enkel voor toiletbezoek binnen en dan mét mondmasker – geen consumptie mogelijk. 

Alle spelers van 16 jaar en ouder dienen vanaf 4 november op de club altijd in het bezit te zijn van een CST. Een papieren versie is voldoende indien het niet lukt via de CovidSafe APP. Dit document dient wel steeds up-to-date te zijn. Indien er spelers zijn zonder geldig CST zullen zij geen toegang meer krijgen tot de kleedkamers/douches.

Het controleren van dat CST is een lastige karwei voor onze club, dus we rekenen op ieders medewerking. Er zal je gevraagd worden om je CST te scannen en/of er zullen steekproeven worden uitgevoerd.

Zorg dus dat je de CovidSafe App zeker hebt geïnstalleerd op je gsm. 

De kleedkamers blijven open maar we vragen om ze zo kort mogelijk te gebruiken, zeker minder dan 15 minuten. In dat geval is er geen verplichting om CO2-meters te gebruiken (cf onze eerdere communicatie hierover). Let op: Voor spelers vanaf 13 jaar (dus U15) zijn mondmaskers een verplicht nummer in de kleedkamers (enkel af te zetten als je doucht). Thuis douchen geniet de voorkeur, doe je het toch op de club, dan dus kort en veilig. Zorg er alvast dat je steeds een mondmasker bij hebt.

Helaas moeten we dus terug naar deze beperkingen, maar zoals gezegd, als we dit samen goed opvolgen komen we hopelijk door deze nieuwe periode van stijgende cijfers en kan iedereen blijven sporten.

Ook niet vergeten: binnen in onze infrastructuur moeten personen van meer dan 12 jaar binnen weer een mondmasker dragen als men rechtstaat of zich verplaatst.

Ps: Als je ziek bent, blijf je thuis.

Nieuwe paden naar het C/D-veld

En dan ook goed nieuws. Jullie merken dat er paden worden gelegd achteraan naar het C en D-veld. Het is van het grootste belang dat er niet op de reeds geplaatste boordstenen wordt gelopen, noch op de uitgravingen. Respecteer de rood-witte linten.

Pas als de linten verwijderd zijn, mag iedereen er met propere schoenen over.

Wordt sponsor

 Steun de club of een van onze senior- of jeugdploegen. Uw steun is onmisbaar en je krijgt er directe visibiliteit in Hombeek voor terug. Vraag onze sponsorbrochure op info@zennester.be of bij de bestuursleden.

 PS Vergeet Trooper niet

 Doe uw online aankopen (Bol, Coolblue, …) via www.trooper.be en geef ons ook via deze weg een steuntje in de rug.

 Voorbeeld: Trampoline besteld op www.betersport.be voor 500 EUR, maar eerst kleine omweg via Trooper gemaakt. Dat levert 25 EUR voor Zennester op zonder dat het u een EUR kost!

Tot uw dienst

Het Bestuur