Zennester Hombeek Nieuwsbrief van 21/05/2021 : Start seizoen 2021-2022-afscheid van 2020-2021

In Uncategorized by Kris Spitael

Beste vrienden van Zennester,

Het voetbalseizoen 2020-21 zit erop. Een seizoen dat er in feite geen was. Amper wedstrijden, veel gedoe met mondmaskers en ontsmettingsgels. Geen knuffels, handshakes of kusjes meer. Terwijl onze cultuur toch meer aanleunt bij het warme zuiden, werden we allemaal verplicht om ons om te tunen tot een kruising van gemondmaskerde Chinezen en koele Scandinaven.

Het chalet bleef gesloten. Een hotspot van gezelligheid, samenzijn en samenhorigheid was nu een heel jaar lang een lege ruimte waar de tap uitnodigend stond te wachten, maar het vat maar niet aangesloten werd. Onze terrasmeubelen zijn nog steeds spiksplinternieuw.  

Als ik dit schrijf, in het Hemelvaartweekend, zou het vol moeten lopen met jeugd op Zennester. Reeds weken zou het Jeugdtornooi team in de weer geweest zijn met het opzetten van tenten, het vullen van de frigo’s, het organiseren van de kleedkamers, … om dan vervolgens veel speelplezier en drive voor het allerhoogste (een gouden medaille!) gecombineerd te zien met druk gesupporter en gekeuvel bij een frisse pint. Om dan zondagavond onder een ondergaande zon vanop ons terras terug te blikken op weer een geslaagde editie.

Maar vooruit het is niet anders, we hebben genoten van een lekker glas wijn, een corona-kilo bijgekregen of we houden onze conditie nog wat meer op peil tegen dat we weer losgelaten worden. Want dat zit er aan te komen, als het de Indische variant belieft. En dus zullen we klaar staan om goed aan een nieuw en fris seizoen te beginnen. We hopen dat velen onder jullie daar ook een steentje (een tapje, een borsteltje, een wedstrijdbladje invullen) toe willen bijdragen, onder het motto: vele handen maken het werk ligt. We zijn een familieclub van vrijwilligers en zonder kunnen we niet.

Trainers en vrijwilligers

En dus is een dank u zeker op zijn plaats voor de trainers en vrijwilligers en alle anderen die ons dit seizoen met ongebreidelde inzet hebben verblijd. Een dikke, welgemeende merci! Met vreugde in het hart stellen we vast dat de meesten met plezier er weer een jaar gaan bijdoen, aan zij die stoppen of andere oorden opzoeken, wensen we heel veel succes in de nieuwe uitdagingen. Je bent altijd welkom terug op Zennester.

Start seizoen 2021-22

De eerste ploeg start met de trainingen op 19 juli en zal normaliter aantreden in de Beker van Mechelen en de Beker van Antwerpen naast mogelijke andere oefenwedstrijden. Je kan up-to-date info steeds vinden op onze website www.zennester.be

De competitie start in het weekend van 4 en 5 september.

De jeugd start met de trainingen in de week van 2 augustus.

Lidgeld

Dankzij de steun van de hele Hombeekse gemeenschap (truffels, kiek-off, versgemaakte pasta, zennoester) zijn we erin geslaagd de voorbij jaargang zonder kleerscheuren door te komen en zelfs enkele voor het voetbalplezier noodzakelijke infrastructuurinvesteringen te kunnen doen. Zo hebben we nu een optimale LED verlichting op het B-, C-, en D-terrein en wordt het B-terrein volledig heraangelegd mèt drainage. Zo staan we klaar voor de start. 

We voeren ook dit jaar geen verhoging van het lidgeld door (dat ligt nu tussen 70 en 230 EUR) en bieden opnieuw de traditionele extra aan, een Zennester sporttas of rugzak. En als je betaalt voor 15 juni krijg je extra korting. Bovendien krijg je als lid van Zennester ook een korting van 15% op de aankoop van schoenen bij Rita Sport in Tisselt. Alle leden kregen intussen hun e-mail maar als jij ook wil aansluiten neem dan zeker contact op: info@zennester.be. De lidkaarten volgen.

Nieuwe kledingleverancier

Dat brengt ons naadloos bij het volgende item, we hebben een nieuwe kledingleverancier! We hebben geopteerd om de komende drie jaar in zee te gaan met Rita Sport, door velen onder ons al eeuwen gekend als een sportwinkel met een uitstekende kwaliteit en service. Zij zullen ons de komende drie jaar voorzien van kwalitatieve Jako-kledij en sportmateriaal.

Heel visueel gaat dat nog niet worden want onze Jartazi truitjes die de ploegen dit jaar droegen zijn nog zo goed als nieuw. Maar als er vervangen wordt, dan gaan we naar Rita Sport/Jako.

Op onze website www.zennester.be zal je binnenkort ook de mogelijkheid krijgen om Zennester/Jako kledij aan te kopen met significante kortingen.

Wordt sponsor

Steun de club of een van onze senior- of jeugdploegen. Uw steun is onmisbaar en je krijgt er directe visibiliteit in Hombeek voor terug. Vraag onze sponsorbrochure op info@zennester.be of bij de bestuursleden.

Wordt trainer

Voor onze meeste ploegen hebben we reeds een trainer maar voor onze U7 en U10 hebben we nog een vacature.

Wil je ook trainer of délégué worden? Contacteer Arne Audiens (0477/99 38 99), Tom Van Loo (0475/27 07 21), Serge Van den Stock (0472/30 42 55) of spreek iemand van de trainers of bestuursleden aan. De sfeer binnen de jeugdploegen is onbetaalbaar, je krijgt van die gastjes en meisjes heel veel plezier terug.

Commerciële actie Carrefour

Vanaf 5 mei tot en met 12 juli 2021, ontvang je in alle Carrefour-winkels of op Carrefour.eu per aankoopschijf van €20 van deelnemende producten telkens een steuncode.

Deze QR-code kan je scannen via de website van Carrefour en de club van jouw keuze steunen. Je vindt onze club door te zoeken op Zennester Hombeek.

Met deze steuncodes kunnen sportclubs onder meer sportmateriaal bestellen.

Dus als je naar Carrefour gaat, kan je de steuncode ingeven.

Maar als lokale club hebben wij zeker zo graag dat je je aankopen bij onze lokale handelaars doet ;).

PS Vergeet Trooper niet

Doe uw online aankopen (Bol, Coolblue, …) via www.trooper.be en geef ons ook via deze weg een steuntje in de rug.

Voorbeeld: Trampoline besteld op www.betersport.be voor 500 EUR, maar eerst kleine omweg via Trooper gemaakt. Dat levert 25 EUR voor Zennester op zonder dat het u een EUR kost!

cid:part2.E550B05E.3E4268CB@telenet.be

Tot uw dienst

Het bestuur

Kijk ook even naar deze link