Zennester Hombeek Nieuwsbrief van 14/07/2021 : Reminder lidgeld en start seizoen 2021-2022-nieuwe fanshop

In Uncategorized by Kris Spitael

Beste vrienden van Zennester,

Het EK is achter de rug, we dalen terug af van het Europese niveau naar het lokale niveau. Voor onze spelers is dat echter zeker zo belangrijk. We willen jullie bij deze op de hoogte brengen van al wat de komende weken op de planning staat!

Start seizoen 2021-22

De eerste ploeg start met de trainingen op 19 juli en zal aantreden in de Beker van Mechelen en de Beker van Antwerpen naast andere oefenwedstrijden. De eerste wedstrijd vindt plaats op Zennester op donderdag 29/7 om 19:30, de tegenstander is SK  Wavria.

De competitie start in het weekend van 4 en 5 september.

De jeugd start met de trainingen in de week van 2 augustus. De wedstrijdschema’s worden gecommuniceerd van zodra bekend.

Je kan up-to-date info steeds vinden op onze website www.zennester.be.

Kiek-off

 Op vrijdag 3 september zal ook onze traditionele “Kiek-off” doorgaan. Hopelijk kunnen we ter plaatse een kipje aanbieden maar afhaal zal zeker mogelijk zijn. Wie er vorig jaar van gesmuld heeft zal dat dit jaar zeker ook   doen! Meer nieuws volgt!

En wat met corona???

Voorlopig gelden er heel wat versoepelingen: er mag zonder beperkingen getraind en gedoucht worden en in het chalet gelden de horecaregels.

https://www.voetbalvlaanderen.be/nieuws/coronaregels-vanaf-27-06-2021-het-voetbal-van-weleer-zo-goed-als-terug

Maar we zijn niet blind, we zien ook dat de besmettingen weer stijgen en andere varianten opduiken. Laat ons dus maar voorzichtig blijven, we zullen de nodige maatregelen nemen indien aangewezen en nodig.

Lidgeld

Reeds velen hebben hun lidgeld voldaan. Voor zij die nog niet betaald hebben, bij deze een herinnering. Weet dat je slechts aan wedstrijden en trainingen zal kunnen deelnemen als het lidgeld betaald is, onder meer om reden van verzekering.

Oudste lid van een gezin230 EURO
2de lid van een gezin200 EURO
3de lid van een gezin180 EURO
4de , 5de, 6de … lid van een  gezin160 EURO
Instappers U585 EURO
Instappers U6
85 EURO

Het lidgeld mag overgeschreven worden op het rekeningnummer BE68 9733 5523 3434 van Zennester Hombeek vzw, met vermelding : lidgeld, naam én ploeg van de spe(e)l(st)er.

Met de betaling van dit lidgeld onderschrijft de spe(e)l(st)er (en zijn/haar ouders indien minderjarig) het clubreglement dat op onze website geraadpleegd kan worden – www.zennester.be. Eénmaal het lidgeld betaald, kan dat niet meer terugbetaald worden. Anderzijds,  zolang het bedrag niet gestort is, kan de desbetreffende spe(e)l(st)er niet officieel opgesteld worden.

TIP: De meeste mutualiteiten betalen een deel van het lidgeld terug na het indienen van een getekend aanvraagformulier dat op eenvoudige vraag zal ingevuld worden door onze Secretaris.

Jako en Rita Sport

Zoals aangekondigd zullen de Zennester teams in de toekomst aantreden in Jako kledij. We gingen daarvoor en partnership aan met Rita Sport uit Tisselt, dé lokale sportwinkel met een uitstekende kwaliteit en service. Zij verwelkomen alle leden met een korting van 15% op voetbalschoenen en keepershandschoenen: zie ook de bon onderaan deze Nieuwsbrief.

Maar er is meer! Trainingen, truitjes en broeken kan je vanaf nu bestellen via onze website www.zennester.be. Op onze homepage vind je een link naar onze shop en daar vind je alles met exclusieve kortingen! Neem zeker een kijkje! Zeker doen!

Let op: sportzakken en rugzakken hoef je niet te bestellen, daar zorgt Zennester voor, want inbegrepen in het lidgeld.

Infrastructuur

Onze terreinen liggen er weer picobello bij, dankzij de inspanningen van de infra ploeg en onze leveranciers-sponsors. We kunnen niet wachten om er gebruik van te maken.

Maar! We stellen vast dat sommigen echt niet kunnen wachten en de velden nu reeds betreden, zelfs de sproei-installatie manipuleren om toch maar een balletje te kunnen trappen. Dat mag echt niet! Het gras moet nu goed kunnen wortelen om er een heel seizoen geniet van te hebben en de sproei-installatie kan makkelijk stuk raken. Dus we zijn hier heel duidelijk: de terreinen mogen niet betreden worden voor 2 augustus.

Trainers / Opleiding

Wil je ook trainer of délégué worden? Contacteer dan iemand van de trainers of bestuursleden, of mail naar info@zennester.be. De sfeer binnen de jeugdploegen is onbetaalbaar, je krijgt van die gastjes en meisjes heel veel plezier terug. Voor onze U7 en U10 zijn we nog op zoek naar een pedagogisch en voetbaltechnisch talent.

Weet dat we volgend seizoen ook een opleidingscursus binnen onze club zullen hosten!

Wordt sponsor

Steun de club of een van onze senior- of jeugdploegen. Uw steun is onmisbaar en je krijgt er directe visibiliteit in Hombeek voor terug. Vraag onze sponsorbrochure op info@zennester.be of bij de bestuursleden.

PS Vergeet Trooper niet

Doe uw online aankopen (Bol, Coolblue, …) via www.trooper.be en geef ons ook via deze weg een steuntje in de rug.

Voorbeeld: Trampoline besteld op www.betersport.be voor 500 EUR, maar eerst kleine omweg via Trooper gemaakt. Dat levert 25 EUR voor Zennester op zonder dat het u een EUR kost!

Tot uw dienst

Het Bestuur