Erika Colpin onze nieuwe Club-Api

In Uncategorized by Kris Spitael

Voorstelling Club API

Dag Zennester-leden,

Ik ben Erika Colpin, sinds kort binnen onze club aangesteld als aanspreekpunt persoonlijke integriteit, “API” zeg maar.

Dat wil zeggen dat je bij mij terecht kan om gedrag te melden dat voor jou te ver gaat. Natuurlijk geldt dat voor seksueel getint gedrag, maar het is veel ruimer dan dat. Je kan bij mij bijvoorbeeld ook terecht voor andere dingen zoals schelden, pesten of geweld op onze club. Eigenlijk gaat het over alles waar jij je als persoon ongemakkelijk bij voelt. Dit kan gedrag zijn van een medewerker van Zennester zoals een trainer, iemand van de technische dienst enzovoort, maar ook van andere spelers of ouders.

Voel je je niet goed over iets wat met jou gebeurt of is gebeurd, of heb jij iets gezien wat je niet helemaal oké vindt, dan mag je mij hiervoor altijd contacteren.

Je kan een mailtje sturen op het mailadres: api@zennester.be. Vermeld zeker je naam en telefoonnummer, en dan bel ik je even op.

Ik zal altijd discreet naar jou luisteren en met jou bespreken wat er kan worden gedaan. Belangrijk is dat je weet dat ik hierbij discretieplicht heb maar geen beroepsgeheim. Ik mag dus niet zomaar gaan rondvertellen dat jij mij sprak of waarover je me sprak.  Ik ga ook altijd met jou overleggen wat je graag wilt dat er gebeurt, je blijft dus steeds betrokken en ik ga zeker niets doen wat jij niet zou willen.

Wat ik wel ga doen is jou informeren over wat er kan gedaan worden door de club of door mezelf, maar ook wat jij zelf zou kunnen doen.

Als je me contacteert, dan kunnen we afspreken of bellen, zoals jij verkiest.

Misschien belangrijk, voor alles wat niet grensoverschrijdend is, kan je niet bij mij terecht. Weet je niet hoe je je lidgeld moet betalen, ben je je schoenen kwijt of heb je een ander praktisch probleem, dan raad ik je aan om je trainer of het bestuur hierover aan te spreken.

Dus één adres: api@zennester.be

Erika